Groep 7 juf Maria

Groep 7.

Hallo kijk eens even, dit is groep zeven!!!!!

Jeelo: verzorgen van jonge dieren.

We waren op  bezoek bij de boerderij van de fam. Valckx, waar we zelf boter hebben gemaakt. We kregen uitleg over de bevruchting van de koe. Ook hebben we kalfjes gevoerd, geaaid en geknuffeld. De melkstal vonden de meeste kinderen “heerlijk” ruiken. Geniet van de foto’s dan kun je zien wat we zoal gedaan hebben.

Verkeersexamen.

Het zit erop: het verkeersexamen.

We vonden het reuzespannend. Na afloop van het schriftelijk examen (wat we natuurlijk ALLEMAAL gehaald hebben) hebben we ’s middags gezellig samen thee gedronken en naar een film gekeken. Hadden we wel verdiend. Ook het fietsexamen was spannend, maar ook dat is gelukt. Kijk maar naar de foto’s.

Jeelo: “Het maken van je eigen product.”

 Vandaag zijn we naar Techno Promo geweest. Daar hebben we van alles geleerd over magneten. We hebben een gesloten elektro-circuit gemaakt. Ook mochten we apparaten demonteren, maar ook weer in elkaar zetten.

Voorleeswedstrijd gemeente Bergen.

Woensdag 8 februari hebben we meegedaan met de voorleeswedstrijd van de gemeente Bergen. Onze kampioen Casper heeft zijn best gedaan. En of wij allemaal genoten hebben kunt u op de foto’s zien!