Groep 4 juf Anne en juf Tatjana

Welkom bij groep 4 2019-2020

Hieronder vindt u foto’s van wat wij zoal doen en beleven  met onze groep. Veel kijkplezier!

Circuit omgaan met geld

We hebben tijdens ons thema ‘omgaan met geld’ van Jeelo twee keer in circuitvorm gewerkt aan verschillende onderdelen die te maken hebben met geld. We hebben er veel van geleerd en het was erg leuk.

Bezoek aan Maasduinen Staete

In het kader van Jeelo hebben we een bezoekje gebracht aan het verzorgingshuis Maasduinen Staete. Samen met een aantal bewoners hebben we samen met groep 3 gezelschapsspelletjes gespeeld. Het was een fantastische middag voor onze kinderen én de bewoners.

Knutselen met kerst

We maken een kerstboom met verschillende kleuren papier. Hiervoor moeten we scheuren, meten en plakken. De resultaten zijn super mooi!

Afsluiting Jeelo: zorgen voor jezelf en anderen

Als afsluiting van dit project hebben we in de klas een gezonde salade gemaakt. Hiervoor zijn we eerst naar de supermarkt gegaan om alle boodschappen te halen. Daarna hebben we de salade in de klas gemaakt om deze vervolgens heerlijk op te eten. Smullen maar!!

 

 

Jeelo: zorgen voor jezelf en anderen

Tijdens ons project van Jeelo, zorgen voor jezelf en anderen hebben we ook een circuit gedaan. De kinderen hebben het blotevoetenpad ervaren, zichzelf in de spiegel bekeken en zich zo goed mogelijk nagetekend, ze hebben gezonde en ongezonde voeding uitgeknipt, we hebben geproefd en hierbij aandacht geschonken aan zout, zuur, bitter en zoet. Het waren erg leuke en leerzame middagen.